برگزاری همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره
این همایش ۱۴۰۴، توسط گروه طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه اصفهان و با همکاری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه و در محل تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان تشکیل گردید.
🔹برنامه های همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره شامل نشست های مختلف با محوریت نقش نان سالم و غلات در پیشگیری و درمان بیماریها از دیدگاه طب سنتی ایرانی و طب نوین با حضور سخنرانان و متخصصین در حوزه های علوم تغذیه، طب سنتی ایرانی، علوم و صنایع غذایی، دندانپزشکی اجتماعی و پزشکی مولکولی ارائه گردید. در کنار همایش کارگاه های جانبی همراه با طبخ نان خانگی، تقدیر از ایده های برگزیده و اهدای جوایز به شرکت کنندگان در مسابقه نیز برگزار گردید. شرکت کنندگان در همایش از حوزه های مختلف بودند که کارشناسان حوزه سلامت استان و شهرستان ها از گروه های بهداشت محیط، بهبود تغذیه، میانسالان، طب ایرانی و دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی و پزشکان در همایش حضور داشتند.