شورای پیام گزار سلامت
دومین جلسه شورای پیام گزاران سلامت از ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، سه شنبه اول آذرماه با حضور دکتر پژمان عقدک رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مدیران معاونت بهداشتی و جمعی از پیام گزاران سلامت دستگاه ها و ادارات مختلف استان در سالن پویش دانشگاه برگزار گردید.در این مراسم رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی طی سخنانی یکی از مهمترین منابع هر سازمان را نیروی انسانی آن سازمان قلمداد نمود و گفت: سلامت، توانمندی و کارآمدی نیروی انسانی، باعث افزایش کارآیی هر سازمان می شود.
دکتر عقدک با تاکید بر انجام معاینات دوره ای کارکنان تصریح نمود: دریافت آموزش های مرتبط به منظور شناسایی افراد در معرض خطر و بیمار و امکان ارائه مداخلات لازم به منظور حفظ سلامتی و پیشگیری از ناتوانی و عوارض بیماری ها از جمله مزایای ارائه خدمات پایه سلامت کارکنان می باشد.
وی همچنین در خصوص چگونگی شناسایی مشکلات سلامت منطقه از طریق ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نقش کمیته های فنی و تخصصی سلامت و امنیت غذایی در تدوین پیش نویس سند سیاست سلامت و مراحل سیاستگذاری و اجرای سیاست های سلامت در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه مطالبی را بیان نمود.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در ادامه بر ضرورت اجرایی نمودن بسته خدمات پایه سلامت کارکنان و سند ملی سالمندان و نقش پیام گزاران سلامت دستگاه ها در این خصوص تاکید کرد.