رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری پنجمین کمیته فنی نان کامل استان اصفهان در 30 تیرماه 1403

پنجمین کمیته فنی نان کامل استان اصفهان در روز شنبه 30 تیرماه 1403 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی  با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.  

در این جلسه در ارتباط با مسائل و چالش های پیش روی تولید و عرضه نان در سطح استان مواردی  مطرح و پس از بحث و بررسی مفصل میان اعضا در پایان نظرات حاضرین جمع بندی و مصوبات به شرح ذیل تصویب گردید: 

1-تصمیم گیری پیرامون چالش های قیمت گذاری استانی/کشوری با توجه به تنوع آردهای موجود

2-تهیه لیست نانوایانی که در حال حاضر ادعای تولید نان با آرد کامل را دارند

3-ارسال برنامه عملیاتی آرد و نان کامل برای سازمانها جهت طرح و بررسی در جلسه آینده

4-همکاری سازمان های متولی گندم و آرد استان و همچنین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان جهت  برگزاری کنگره علمی-پژوهشی نان سالم که در اسفندماه توسط دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد.

5-تشکیل تیم ویژه جهت جلوگیری از تقلب در ارائه نان کامل به مردم و برچسب تولید نان کامل 

6- به منظور ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست، بسته آموزشی تهیه شده توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اختیار دستگاه های مسئول قرار گیرد.

7-برگزاری پویش فرهنگ سازی نان کامل با استفاده از ظرفیت تیم های علمی و اجرایی مورد تائید دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و کارگروه گندم و آرد استان از ابتدای شهریور و بعد از مشخص نمودن نانوایی های طراز در سطح استان