برگزاری دومین جلسه کمیته سیاستگذاری و پیاده سازی نان کامل
دومین جلسه کمیته سیاستگذاری و پیاده سازی نان کامل در روز شنبه مورخ 8 شهریور ماه 1404 در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.در ابتدا آقای دکتر پارسا، کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان ،مصوبات جلسه قبل (28/3/1404) و مصوبات جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی استانداری (مورخ 23/4/1404)را قرائت و اعضاء جلسه توضیحات مختصری در خصوص اقدامات انجام شده جهت هر مصوبه ارائه نمودند.
در ادامه برنامه عملیاتی و استراتژیک آرد و نان کامل استان در قالب پاورپوینت ارائه و ضمن گزارش آخرین وضعیت نان کامل در استان در خصوص نحوه دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی از جمله ارتقای کیفیت آرد و اعمال قوانین نظارتی بر فرایند تولید و عرضه آرد کامل در کارخانجات ، تبیین روش های نگهداری آرد کامل بر اساس آخرین بازنگری استانداردهای ملی و نظارت بر نحوه نگهداری و پخت و عرضه نان کامل ، افزایش تعداد نانوایی های پخت نان کامل به میزان 10 درصد کل نانوایی ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ گردید.