برگزاری جلسه هماهنگی و هم اندیشی همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره در بهمن ماه ۱۴۰۳
این جلسه در روز چهارشنبه 17 بهمن ماه ١۴٠٣ در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی با حضور برگزارکنندگان همایش و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و نمایندگان واحدهای فنی معاونت بهداشتی در محل دفتر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی تشکیل گردید.
در این جلسه در خصوص برنامه نان سالم در استان، شیوه نامه نان کامل مورد تایید کمیته کشوری سلامت و امنیت غذایی وزارت که به کلیه استان ها ابلاغ شده ، تعداد کارخانه های آرد کامل و تعداد تخمینی نانوایان با پخت نان کامل در استان و برنامه های دبیرخانه در زمینه اجرایی نمودن برنامه نان کامل توضیحاتی ارایه گردید.
موضوعات مطروحه در جلسه شامل: معرفی برنامه های همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره و کارگاه های جانبی آن در تاریخ ۸ و ۹ اسفندماه ۱۴۰۳، ارائه نقطه نظرات نمایندگان واحدهای فنی معاونت بهداشت در زمینه همایش از قبیل گرفتن امتیاز بازآموزی برای کارشناسان گروههای تغذیه و بهداشت محیط و مراقبین سلامت و طب ایرانی شاغل در حوزه بهداشت، پیشنهاد تقدیر از افراد تاثیرگذاز در حوزه نان سالم در همایش و پیشنهاد ارائه سخنرانی کارشناسان بهداشت محیط در روز طبخ نان خانگی برای نانوایان و استفاده از برونداد مقالات همایش جهت انجام طرح های پژوهشی مشترک