برگزاری جلسه ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و برنامه ریزی جهت پایش آن
جلسه با هدف برنامه ریزی جهت پایش و اجرای اقدامات لازم به منظور مدیریت و کاهش باقیمانده سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و ارائه گزارش پایش سال های 1401 و نه ماهه ابتدایی 1402 ارگان های مسئول پایش محصولات کشاورزی در روز شنبه 28 بهمن ماه 1402 در محل دفتر مدیریت معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این جلسه در خصوص ارتباط بیماریهای غیرواگیر به خصوص سرطانها با شیوه زندگی مرتبط با تغذیه و همچنین ارتباط وجود غذای سالم و با کیفیت، با سلامت جسمی و روانی مردم و استفاده از مواد شیمیایی زیانبار مورد مصرف در کشاورزی و صنعت غذا و اهمیت پایش محصولات کشاورزی از نظر باقیمانده آفت کش ها، میزان نیترات و فلزات سنگین در محصولات منتخب استان اصفهان که تهدیدی برای سلامتی مردم می باشد، مطالبی ایراد گردید. در ادامه جلسه گزارشات اقدامات انجام شده در خصوص پایش محصولات کشاورزی در سطح مزارع و میادین، توسط نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست استان ارائه و پس از استماع و جمع بندی نظرات حاضرین، مصوبات جلسه در جهت یکپارچه سازی اقدامات سازمان های درگیر در برنامه اعلام گردید.